Wat is I AM?

door Lynn
i am your present hoger bewustzijn

De essentie van wie JE BENT, jouw ‘echte IK’, heeft een geheel andere kwaliteit dan het ego (het ‘automatische’ denken, het ‘ik’ in jouw hoofd). Waar jouw denken in staat is om disharmonie te creëren, is jouw Ware Zelf – de I AM Presence – enkel harmonisch. Altijd. De I AM Presence is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst; jouw ‘Hoger Zelf’. Deze kan elke oorzaak die ten grondslag ligt aan de problemen die je tegenkomt in jouw leven oplossen. Wanneer je leert om je af te stemmen op je Ware Zelf, ervaar je direct een gevoel van liefdevolle rust. Die rust geeft je een ander perspectief op de situatie die voor je ligt. Waardoor je vervolgens toepasselijk kan reageren en dat zie je op de een of andere manier terug in jouw omgeving. Het lijkt misschien alsof je van alles moet ‘doen’ om dat te kunnen ervaren. De waarheid is echter dat JE het al BENT. Het vraagt ‘alleen maar’ een shift in jouw focus om je Ware Zelf te voelen. Je kunt jouw aandacht er dus DIRECT op leren richten om dit te ervaren. Je hoeft alleen te leren HOE. Vervolgens kan je jezelf trainen om jezelf hierin gefocust te houden. En kan je verschillende tools inzetten (zoals bijvoorbeeld ‘scientific prayers’, ‘decrees’, focus- en ademhalingsoefeningen en meditaties) om dit te bekrachtigen.

Dat noemen wij ‘Street Smart Spirituality’: Toegang hebben tot alle kwaliteiten en vermogens die je (al dan niet bewust) in je hebt en deze kunnen gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Dit doe je in afstemming op de Spirituele Wetten, met inachtneming van de belangrijkste wet ‘The Law of Life’ (energie volgt aandacht). Dan loop je ‘het pad van Meesterschap’. En wanneer je hier bewust voor kiest, ben je een bijdrage aan meer harmonie, geluk en heling in deze wereld.

Geschreven door: Lynn

Lynn onderhoudt samen met Mindy de webshop van IAMyourpresent.nl

Reageer op dit artikel

0 reacties

Een reactie versturen

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook leuk

Samenwerking met de Stralende Zon

Samenwerking met de Stralende Zon

Meer dan 20 jaar geleden kwam ik een curieus winkeltje tegen in de buurt waar ik woonde. Een winkeltje vol prachtige stenen, interessante olietjes, remedies en allerlei andere wondere middeltjes. Ik vond het razend interessant en maakte kennis met de eigenaar Michael...

Lees meer
I AM The Frequency of…

I AM The Frequency of…

Wij zijn al heel en compleet. Dat is de Waarheid van Zijn. Toch kampen de meeste mensen met tekorten, ziekten, pijn, verdriet of andere vormen van disharmonie. Hoewel onze levensenergie in zichzelf ‘volmaakt’ is, hebben veel mensen te maken met een vervorming ervan....

Lees meer
x

Lente

aanbieding

Tot en met 1 mei ontvang je de I AM Energy scrub in combinatie met de Rozemarijn etherische olie (30cc) voor slechts €27,85 €22,50.

Gebruik de code lente24 bij het afrekenen om direct de korting te ontvangen.