Contact

Heb je een vraag? Gebruik bovenstaand contactformulier of verstuur een e-mailtje naar info@iamyourpresent.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen?

Neem contact op

I AM ACADEMY

Blokmakersstraat 30, Amsterdam
Maandag – Vrijdag: 09.00u – 17.00u

info@iamyourpresent.nl

I AM Academy B.V.
KVK nummer: 84506822
BTW nummer: NL863237575B01

Informatie

Veelgestelde vragen over onze webshop

Heb je meer hulp nodig?
Stuur een e-mailtje naar info@iamyourpresent.nl

Betalingen

Welke betaalmethode zijn er?
Je kan betalen via iDeal, Creditcard, Bankoverschrijving, Sofort, Bancontact en Giropay.

Retourneren
Hoeveel tijd heb ik om mijn pakket te retourneren?
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na deze annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Hoe geef ik mijn product op voor retour?
Om een product op te geven voor retour, mail je naar info@iamyourpresent.nl. Je kan gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Deze vind je bij de retourvoorwaarden (of klik hier).

Krijg ik mijn geld terug bij retourneren?
Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4 tot 7 euro per pakket. Raadpleeg voor exacte tarieven de website van de vervoerder, of de ontvangen factuur.

Bezorging

Via wie bezorgen jullie?
In Nederland bezorgen we met PostNL. Ook buitenlandse zendingen worden bij PostNL aangemeld; afhankelijk van het bestemmingsland wordt de zending overgenomen door een landelijk / lokaal postorder bedrijf.

Bezorgen jullie ook buiten Nederland?
Ja, we bezorgen ook buiten Nederland. Voer in de winkelwagen of tijdens het afrekenen je adres in om de verzendkosten te bekijken.

Mijn land staat niet tussen de verzendopties, wat nu?
Neem contact met ons op, naar vrijwel alle landen kunnen we verzenden. De verzendkosten worden aan je doorgegeven – voordat je order wordt doorgezet.

Ik heb besteld, maar nog geen orderbevestiging ontvangen. Hoe kan dit?
Als je betaling is gelukt, is je bestelling hoogstwaarschijnlijk wel doorgekomen. Check je spam; wellicht is de orderbevestiging daarin beland.

Hoelang duurt het voordat ik mijn pakketje ontvang?
We hebben een gemiddelde levertijd van 1-5 werkdagen. Afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen die we binnenkrijgen, kan het wat korter en soms wat langer duren. Omdat we afhankelijk zijn van veel handgemaakte producten, kan het ook zijn dat de levertijd langer is dan 5 dagen. Doe tijdens het wachten een meditatie en verheug je op de komst van je product!