Over
I AM Academy

De webshop I AM Your Present is ontstaan vanuit de I AM Academy. De missie van I AM Academy is een helder verlangen om bij te dragen aan de vervulling van het Goddelijk Plan. Dit plan is voor iedereen gelijk en komt neer op het jezelf terugbrengen in afstemming op jouw Ware Zelf en het loslaten/oplossen van de disharmonie in jouw leven.

Dit doen wij onder meer door het geven van online trainingen, waarin wordt geleerd dat de essentie van wie JE BENT, een geheel andere kwaliteit heeft dan het ‘ik’ dat je in jouw hoofd hoort (jouw ‘automatische’ denken). Jouw Ware essentie – jouw I AM Presence – IS harmonie. ‘Jouw’ I AM heeft het vermogen om de energetische oorzaak van de disharmonie die je in je leven tegenkomt te harmoniseren. Met makkelijk toepasbare tools en de benodigde gedegen kennis kan je jezelf een Poort laten zijn voor jouw Presence waardoor je een vrij en blij leven krijgt. Wil je meer weten over I AM of het team leren kennen?

De producten

Alle I AM producten zijn in afstemming op de I AM Presence gemaakt. Ze worden met zorg en aandacht geproduceerd en zijn exclusief verkrijgbaar bij IAMYourPresent.nl. De bedoeling is dat je de producten gebruikt om de focus te bekrachtigen op de Presence die JE BENT en zo jouw spirituele ontwikkeling een boost te geven.

Voor de I AM massageolie, etherische olie, wierook en remedie zijn we een samenwerking aangegaan met Michael Inden van de Stralende Zon. Alle producten van Michael zijn met de hand vervaardigd. De frequentie van de producten stemt je af op de frequentie van de I AM Presence; de Aanwezigheid die de Bron is van de energie die door alles en iedereen heen stroomt en die in de essentie ‘volmaakt’ (lees: zuiver) is. Wil je meer over Michael of zijn werkwijze weten?

Lees onze blog

“De missie van I AM Academy is een helder verlangen om bij te dragen aan harmonie, geluk en heling”

“Al onze producten zijn met Liefde gemaakt en brengen jou in de I AM frequentie.”

Behind
the shop

Désirée is onze Webshop Manager. Heb je hulp of advies nodig over je aankoop of één van de producten, dan kan je contact opnemen met Désirée via het contactformulier.

Désirée pakt met liefde de bestellingen in zorgt er voor dat de pakketjes netjes worden afgeleverd.

i am your present desiree
x

Lente

aanbieding

Tot en met 1 mei ontvang je de I AM Energy scrub in combinatie met de Rozemarijn etherische olie (30cc) voor slechts €27,85 €22,50.

Gebruik de code lente24 bij het afrekenen om direct de korting te ontvangen.