Privacyverklaring

De webshop I AM Your Present verkoopt producten met als doel het ondersteunen van je spirituele ontwikkeling. I AM Your Present is onderdeel van I AM Academy. I AM Academy heeft als missie je te begeleiden in het bewustzijnsproces van de I AM presence.

Wij nemen je privacy heel serieus en deze privacyverklaring is opgesteld om je te informeren over de verwerking van je persoonsgegevens en welke rechten je hebt en kunt uitoefenen.

Contactgegevens

I AM Academy B.V., gevestigd aan Blokmakerstraat 30, 1013 DH Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

We hebben in deze privacyverklaring de belangrijkste punten voor je op een rij gezet. Mocht je vragen hebben of als er toch iets onduidelijk is, kan je altijd contact opnemen met ons supportteam. Wij zijn te bereiken via support@iamacademy.nl of telefonisch via 020 – 2443230.

Afhandelen bestellingen en verwerking persoonsgegevens

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens doorgeven aan onze bezorgdienst om de bestellen bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen we informatie over je betaling van je back of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken we je: betalingsgegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren je gegevens tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dit is de wettelijke bewaarplicht). Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

1. uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

2. inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

3. het laten corrigeren van fouten

4. het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

5. intrekken van toestemming

6. bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen We doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kan je klacht indienen via support@iamacademy.nl of contact opnemen met ons via telefoonnummer 020 – 2443230.

Mochten we er niet helemaal samen uitkomen, dan kan je contact opnemen met de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

I AM Academy B.V.
Blokmakerstraat 30, 1013 DH Amsterdam
020 – 2443230
support@iamacademy.nl

 

Laatste update: 23-12-2021

x

nieuw

Valentijn Set

Een liefdevol geschenk met de I AM Etherische olie, Massage Olie en Inspiratiekaarten