Samenwerking met de Stralende Zon

door Marjolijn
i am your present stralende zon

Meer dan 20 jaar geleden kwam ik een curieus winkeltje tegen in de buurt waar ik woonde. Een winkeltje vol prachtige stenen, interessante olietjes, remedies en allerlei andere wondere middeltjes. Ik vond het razend interessant en maakte kennis met de eigenaar Michael Inden. Al snel leerde ik Michael kennen als een integere, bijzondere, eigenzinnige man die geen compromissen sloot. Ergens vond ik hem daardoor ook een beetje intimiderend maar ik bewonderde zijn eigenzinnigheid en zijn ondubbelzinnigheid die soms een beetje op het botte af was (voor mij dan). En ook dat sprak me aan. Ik was nog aan het begin van mijn eigen spirituele pad en dat bleek in de jaren die volgden vaak het pad van Michael te kruisen. Zo verhuisde hij zijn werkplek een aantal keren en bleef dat steeds in een buurt waar ik ook woonde of werkte.

De wieroken die Michael maakte, gebruikte ik voor mezelf en in mijn trainingen. Wanneer ik intuïtief een wierook koos voor mezelf of voor een training, kreeg ik de thematiek van de wierook altijd gespiegeld in het moment. Dit bevestigde me de zuiverheid van de middelen van Michael en het maakte dat ik steeds weer terug kwam bij hem.

Toen ik de I AM Academy oprichtte, kreeg ik de ingeving om Michael te vragen om een etherische olie voor me te maken. Ik had al vaker aan Michael gevraagd om iets voor mij persoonlijk te ontwikkelen. Een persoonlijke wierook of remedie die telkens precies datgene was waar ik behoefte aan had. En omdat Michael met natuurzuivere producten werkt, voelde ik dat hij echt een bijdrage kon zijn aan mijn verlangen om een mooie etherische olie vorm te geven. Nauwelijks een half uur later na mijn verzoek aan hem belde Michael op om te zeggen dat de olie klaar was. Ik wilde hem ruiken maar voelde gelijk dat dat niet klopte. Ik moest gewoon ‘ja’ zeggen tegen die olie zonder deze geroken te hebben. Erop vertrouwend dat deze olie precies was waar ik om gevraagd had. En dus deed ik dat. Ik bestelde de olie en het was alles en meer. Een prachtige geur, zacht en omhullend. Een geur die me het gevoel van ‘thuis’ gaf. Dagelijks verdamp ik de I AM olie in mijn diffuser thuis en op kantoor en de geur heet me altijd welkom. Ook de deelnemers aan de trainingen vonden de geur heerlijk. Dat inspireerde ons om Michael te vragen om een I AM Academy lijn voor ons te maken.

Die samenwerking zie je terug in onze webshop: naast de etherische olie (die je kunt verdampen, op je kussen kan doen, kan gebruiken als parfum (gebruik het niet rechtstreeks op je huid maar doe het bijvoorbeeld op je sjaal), voeg het toe aan een geurloze bodylotion of vind je eigen toepassing) hebben we een mooie massageolie, een wierook en een remedie. Door Michael gemaakt, pure ambacht en goddelijke aandacht.
Ik ben dankbaar voor deze samenwerking en kijk uit naar al het moois wat deze samenwerking te brengen heeft!

Marjolijn

Geschreven door: Marjolijn

Marjolijn Loderichs is de oprichter en trainer van de I AM Academy en moeder van Nikki die de webshop beheert. Voor meer informatie: iamacademy.nl

Reageer op dit artikel

0 reacties

Een reactie versturen

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook leuk

Wat is I AM?

Wat is I AM?

De essentie van wie JE BENT, jouw ‘echte IK’, heeft een geheel andere kwaliteit dan het ego (het ‘automatische’ denken, het ‘ik’ in jouw hoofd). Waar jouw denken in staat is om disharmonie te creëren, is jouw Ware Zelf – de I AM Presence – enkel harmonisch. Altijd. De...

Lees meer
I AM The Frequency of…

I AM The Frequency of…

Wij zijn al heel en compleet. Dat is de Waarheid van Zijn. Toch kampen de meeste mensen met tekorten, ziekten, pijn, verdriet of andere vormen van disharmonie. Hoewel onze levensenergie in zichzelf ‘volmaakt’ is, hebben veel mensen te maken met een vervorming ervan....

Lees meer
x

Lente

aanbieding

Tot en met 1 mei ontvang je de I AM Energy scrub in combinatie met de Rozemarijn etherische olie (30cc) voor slechts €27,85 €22,50.

Gebruik de code lente24 bij het afrekenen om direct de korting te ontvangen.